viernes, 28 de junio de 2013

Venda de proximitat a Palautordera, a la vall del Montseny

A la Masia de Can Saleta, a Santa Maria de Palautordera, ja fa uns anys que fem venta de proximitat dels productes que cultivem nosaltres mateixos.

Conreem hortalises, verdures i llegums entre les que podem destacar: tomàquets, cigrons, mongetes seques i mongetes de Santa Pau, carbassons, cogombres, esbergínia, pebrots, enciam, mongeta verda, coliflor, bròquil, bleda, col, maduixes, api, cebes, ....

Una de les principals característiques dels nostres productes és que han estat cultivats a la vall del Montseny i regats amb aigua del riu Tordera.

La nostra venta de proximitat es caracteritza per vendre a la mateixa Masia de Can Saleta tots els dies de la setmana, ja que és el mateix lloc on vivim, fins i tot els diumenges per la tarda. Aquesta opció és molt interessant per les persones de Barcelona que opten per passar el cap de setmana a la zona del Parc Natural del Montseny, ja que en tornar cap a casa poden fer una parada per adquirir productes del camp de primera qualitat acabats de collir, i fins i tot, els pot collir el propi comprador.

També distribuim els nostres productes a botigues del municipi i restaurants. 

Una de les principals característiques dels nostres productes és que es cullen en el moment just de maduració, ja que la distribució és local. Aquest fet potencia el sabor i la textura dels nostres productes.

Si tens interès en els nostres productes i vols fer una comanda, pots trucar-nos al telèfon: 93.848.22.71

No hay comentarios:

Publicar un comentario